Kwaliteit Zorg Op Maat BV

Christelijke instelling  die Zorg verleend met Liefde en Aandacht

  


We willen de gezondheid, de zelfstandigheid en het comfort van onze cliënten en hun familie zo veel mogelijk bevorderen.


We nemen ruim de tijd om goed naar onze cliënten te luisteren en een individueel zorgpakket aan te bieden dat het best aansluit op hun behoeften.

   Er is geen wachtlijst bij Kwaliteit Zorg Op Maat 

De zorg kan met spoed worden opgestart. In sommige gevallen al de zelfde dag, anders de volgende dag. Echter het hangt wel van de zorgzwaarte en andere indicatoren af of we de zorg kunnen aannemen. Kwaliteit Zorg Op Maat is dé specialist in particuliere en reguliere thuiszorg voor zowel 24-uurs zorg als 12-uurs zorg per dag. 


Kwaliteit Zorg Op Maat werkt met professionele zorgverleners in en kan met spoed uw zorg opstarten. Kwaliteit Zorg Op Maat is landelijk werkend en persoonlijk betrokken bij de cliënt. Ook kent Kwaliteit Zorg Op Maat al haar zorgverleners persoonlijk. Ze zijn uitgebreid gescreend en hebben allemaal een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).Verder kan Kwaliteit Zorg Op Maat aan u, haar uitstekende referenties overleggen


 Kwaliteit Zorg Op Maat is werkzaam in Amsterdam en omstreken , en kan op de korte termijn zorg bieden. U kunt bovendien een beroep op ons doen als u in een aanleunwoning of een soortgelijke woonvoorziening verblijft. Twijfelt u over de mogelijkheden in uw situatie, vraag dan gerust bij ons na wat wij u kunnen bieden. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandelingen en technieken, volgen we regelmatig bijscholingscursussen.

Onze toegewijde medewerkers hebben een ruime ervaring en alle vereiste diploma's en certificaten.


E-mailen
Bellen
Map
Info