Kwaliteit Zorg Op Maat BV

Christelijke instelling  die Zorg verleend met Liefde en Aandacht


Werkwijze Kwaliteit Zorg Op Maat 

1. Aanvragen van informatie

Wanneer u met ons contact opneemt dan krijgt u in eerste instantie altijd onze telefoniste aan de telefoon. Zij zal uw zorgvraag en uw zorgbehoefte aanhoren en u direct doorverbinden met één van onze deskundige medewerkers binnen .Kwaliteit Zorg Op Maat. Op deze wijze kunnen wij uw zorgvraag en onze zorgmogelijkheden zo goed mogelijk bespreken.

2. Zorgcoôrdinator

De zorgcoôrdinator van Kwaliteit Zorg Op Maat adviseert u graag over de mogelijkheden van particuliere en reguliere thuiszorg aan huis. Uiteraard moeten wij beoordelen of uw zorgvraag niet te complex is voor 

Kwaliteit Zorg Op Maat

 In het telefoongesprek worden veel zaken besproken zoals: uw zorgwensen, de zorgzwaarte, financiële kosten, mogelijkheden van inzetten van het PGB  of ZIN en de gewenste datum van het intake gesprek en de startdatum van de zorg.

3.  Professionele  vaste zorgteams

Het is wel zo fijn dat wanneer u langdurige particuliere zorg of verpleging nodig heeft, een team van dezelfde zorgverleners, voor u zal zorgen. 

Kwaliteit Zorg Op Maat

Is minimaal 2 tot 3 dagen achtereen aanwezig. Zo bent u verzekerd van weinig wisselingen, van een goede overdracht en van rust en continuïteit van zorg.

4. Intakegesprek

Na het telefoongesprek met onze zorgcoôrdinator kan er uiteraard een intakegesprek bij u thuis plaatsvinden. Het is goed om dan kennis te maken met ons organisatie en wij vinden het fijn om u te zien 


E-mailen
Bellen
Map
Info